Seo pradinuko kelionė


Naujienos iš Seo Pradinuko stovyklos!


Nežinau ar kas nors pasigedo seo pradinuko, bet rašyti įrašų jam tikrai nebuvo kada! Taigi taigi, pirmąjį ir tikrai puikų savo užsakymą, apie kurį kalbėjau ankstesniame savo įrašė, aš vis tik gavau!
Taigi važiuojam – jau mėnuo su trupučiu administruoji nuostabaus žmogaus, nuostabų puslapį – Gausos misija. Nežinau kaip pasisuks gyvenimas, bet save puikiai įsivaizduoju, šios įmonės sąjungininke, ilgalaikėje perspektyvoje, ir panašu, kad laikui bėgant šis darbas, tikrai taps vienu pagrindinių mano darbų. Jame dera, tai apie ką aš svajoju – kūrybinis džiaugsmas, šiek tiek laisvės (na terminai, vis tiek yra terminai J ) ir darbas kuriame esu nepralenkiama – administravimas. Kol kas, tiesa šio darbo mažiausia, bet tai visai netgi ir džiugina, šiuo metu vyksta kūrybinis procesas, kuris man labai patinka ir nepameluosiu, kad juo mėgaujuosi. Juolab, kad mano kompanjonės darbo sfera yra tiesiog nuostabiai įdomi, rašyti straipsnius apie laimę ir ramybę, apie gyvenimo džiaugsmą ir meditaciją – ar gali būti kas nors geriau? Tikrai nemanau J
Žinoma, kadangi save vis dar laikau Seo pradinuke, mokymosi procesas niekaip negali sustoti, taigi šiuo metu stengiuosi išlikti gyva visam šio gyvenimo etape – turiu įprastinį darbą kurį stengiuos atlikti kaip įmanoma geriau, turiu Gausos misiją, turiu šeimą su nuostabiais jų - maisto, meilės, šilumos ir dėmesio poreikiais (na čia kita tema, bet juos irgi gyvybiškai būtina patenkinti), bei turiu krūvą mažų prašymų/užsakymų. Ir mokslus. O taip, koks gi Seo pradinukas bus specialistas, jei netobulės. Taigi šiuo metu visai „nedaug“ tų mokslų – Rašytojų akademijoj bandau išlaisvinti savo rašymo talentą ir Udemy bandau įveikti rimtus ir ilgus skaitmeninio marketingo kursus. Jaučiu, kad mano para susitraukė ir atrodo, kad tuoj suplyš per visas, savo reikalų siūles. Nemeluosiu, būna momentų kai norisi viską mest velniop ir prigult ant sofutės, bet tada prigulu ir svarstau ko čia iš to sąrašo atsisakyt...? Kažkaip nei vieno nesinori atsisakyt. Tiesa tie smulkieji darbeliai kartais nukenčia, bet guodžiu save tuo, kad kai kurie jų net neapmokami, t.y. dirbu juos „už praktiką“ taigi galiu derėtis dėl geresnių sąlygų, o tų kurie apmokami jau pradedu stengtis neprisiimti per daug. Gyvenimas spalvingas ir nenuspėjamas, kas rytą keliuosi ir žinau, kad tai laimingiausia mano diena, ir netgi jeigu dienos eigoje tuo suabejoju, vakare visada užmiegu su mintimi, kad esu laiminga! Būti pradinuku gera – tiek daug neatrasta ir tiek daug dar galima išmokti, o smagiausia, kad jaučiu – einu teisingu keliu.
Taigi, o kokie gi, mano patarimai per šį laiką Tau, kuris galbūt irgi svajoja būti Seo pradinuku, o gal juo jau yra ir nori kaip ir aš tapti Seo specialistas?
1.       Rašytojų akademija – puikiai padės prisiminti, o gal net ir atrasti rašymo džiaugsmą – juk turinys yra Karalius J
2.       www.udemy.com – begalė naudingų kursų, ieškokite pagal įvertinimus, geriausiai įvertinti bus naudingiausi, taip pat pasižiūrėkite jų trukmę – kuo ilgesni, tuo daugiau išmoksite, bei kitas nebūtinas, bet tikrai smagus dalykas – ar po kursų išduodamas sertifikatas. Aš renkuosi tik tuos kurie išduoda.
3.       Skaitiniams labai įdomus puslapis - www.jeffbullas.com
Taigi – aukime ir mokykimės kartu, gal kažkas norės ir man kažką patarti, mielai laukčiau Jūsų žinučių ar komentarų.

Jūsų Seo pradinukas J



Komentarai

Populiarūs įrašai